India heeft meer dan 1,2 miljard gebruikers van mobiele telefoons: I&B ministerie

0

NIEUW DELHI Minister van Informatie en Omroep Apurva Chandra zei woensdag dat India meer dan 1,2 miljard gebruikers van mobiele telefoons en 600 miljoen gebruikers van smartphones heeft.

“Samen met zeer lage datasnelheden heeft deze penetratie van smartphones ertoe geleid dat gebruikers grote hoeveelheden informatie en entertainment consumeren via mobiele apparaten”, zei het ministerie van Informatie en Omroep in een verklaring waarin Apurva Chandra werd geciteerd.

Sociale media hebben gezorgd voor een snellere en diepere doorsijpeling van informatie in India, waardoor zelfs het aantal doden bij natuurrampen is afgenomen. De secretaris sprak op het eerste World Media Congress in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten.

Apurva Chandra feliciteerde de Verenigde Arabische Emiraten met het houden van het allereerste dergelijke congres. Hij voegde eraan toe dat India veel gemeen heeft met het gastland.

De secretaris informeerde het publiek over het medialandschap in India en zei dat India een land is met een traditie van media die bestaat uit 897 televisiekanalen, waarvan meer dan 350 nieuwskanalen, en meer dan 80.000 kranten die in verschillende talen verschijnen. Hij voegde er echter aan toe dat er onlangs een verschuiving heeft plaatsgevonden naar nieuwe media, waarbij jongeren informatie van deze nieuwe media consumeren.

De secretaris zei dat dit een uitdaging van geloofwaardigheid was en dat vormde een uitdaging voor de regering.

Hij voegde eraan toe dat het relevant was dat de regering met middelen kwam om dit fenomeen onder controle te houden en dat is waar India naar buiten is gekomen met een zelfregulerend mechanisme, dat ervoor zorgt dat het eerste niveau van klachten kan worden opgelost op het niveau van de sociale media organisatie.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.