Grammy’s kondigen nominatie aan voor allereerste videogame OST-prijs

0

Afbeelding via Ubisoft

Dit is niet de eerste keer dat een soundtrack van een videogame is genomineerd voor een Grammy award, maar de aanstaande 65e jaarlijkse Grammy Awards zullen de eerste zijn die daadwerkelijk een videogamecategorie bevatten, hoewel de genomineerden je misschien een paar momenten van pauze geven.

Nu de game-industrie voortdurend nieuwe records breekt en de hoofdrol speelt in de entertainmentwereld, hebben de Grammy’s besloten het talent te erkennen van enkele van de meest gerenommeerde componisten die aan deze titels werken. En dus zal de prijsuitreiking van februari voor het eerst in de geschiedenis een Best Score Soundtrack voor videogames en andere interactieve media bevatten. Hier is de officiële lijst met genomineerden:

  • Austin Wintory voor Aliens: Vuurteam Elite
  • Draag McCreary voor Call of Duty: Vanguard
  • Christoffel Tin voor Oude wereld
  • Richard Jacques voor Marvel’s Guardians of the Galaxy
  • Stephanie Economou voor Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök

Misschien vind je het vreemd dat veel prominente titels uit 2022 leuk vinden Elden ring, Horizon Verboden Westof zelfs God of War Ragnarök, haalde het niet. De subsidiabiliteitsperiode voor de komende periode was van 1 oktober 2021 tot 30 september 2022, dus ze zouden volgend jaar in de running kunnen zijn.

De Grammy’s zullen zeker geneigd zijn om deze categorie in ieder geval nog even in stand te houden, dus ook die games krijgen hun moment in de zon tijdens de ceremonie van volgend jaar. Wat de daadwerkelijke genomineerden betreft, al deze namen verdienen de erkenning en meer, dus het zal interessant zijn om te zien wie aan het einde van de avond de trofee in de wacht zal slepen.

De 65e jaarlijkse Grammy Awards vinden plaats op 5 februari 2023. Hier is de volledige lijst met nominaties voor dit jaar, met Beyonce die de show leidt in negen categorieën.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.