Een ‘Harry Potter’-legende sluit zich aan bij de cast van ‘Doctor Who’ terwijl een nieuwe franchise-reboot de ‘Power Rangers’-plannen van Netflix bedreigt

0

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban filmposter

Afbeelding via Warner Bros. Afbeeldingen

Verschillende franchises botsen tegenwoordig op het gebied van sci-fi. Sommige op een positieve manier, als een fan-favoriete ster van de Harry Potter saga is naar verluidt ingesteld om te reizen naar de Doctor who universum volgend jaar, maar ook in negatieve zin, aangezien de ambitieuze plannen van Netflix om de Power Rangers saga from scratch is mogelijk ontkracht door het opnieuw opstarten van een geheel andere franchise door een andere studio. Ondertussen, een Star Wars regisseur reflecteert op hoeveel er is veranderd in zo’n korte tijd …

Een professor van Hogwarts staat misschien op het punt de dokter het een en ander te leren

David Tennant als de veertiende dokter in 'Doctor Who'
Foto via BBC Studios

Houd je puntige hoed vast, studenten van Hogwarts, want een wonder uit de tovenaarswereld voegt zich blijkbaar bij de cast van Doctor who. Volgens De zon, Miriam Margoyles – vooral bekend door het spelen van Professor Sprout – zal verschijnen in de specials voor het 60-jarig jubileum van de show, die komend najaar worden uitgezonden. Hoewel dit nog moet worden bevestigd, is de kans groot dat het echt is, aangezien Margoyles eerder met EP Russell T. Davies heeft gewerkt aan spin-offseries De avonturen van Sarah Jane. We zullen allemaal schreeuwen als mandrakes als dit gebeurt.

Wax on Wax off? Mooi zo Karate kind nieuws kan de ondergang betekenen voor Netflix’s Power Rangers universum

Ralph Macchio in 'The Karate Kid'/De cast van 'Power Rangers' uit 2017
Afbeelding via Columbia Pictures/Lionsgate

Het is je misschien ontgaan, maar Netflix is ​​bezig met het herzien van de Power Rangers franchise op tijd voor zijn 30e verjaardag volgend jaar… Tenminste, dat denken we, aangezien we hier recentelijk geen update over hebben gehoord. Nu weten we misschien de reden waarom, zoals de laatste informatie wijst op regisseur Jonathan Entwistle die aan het hoofd staat van Sony Het karate kind opnieuw opstarten. Waarom is dit van belang? Omdat Entwistle eerder was aangekondigd als een speerpunt van Netflix PR plannen. Het is een gemengde dag om fan te zijn van franchises met een vechtsportthema.

Rian Johnson kon niet gelukkiger zijn over hoe Star Wars is sindsdien veranderd De laatste Jedi

Fans verklaren hun liefde voor The Last Jedi
Afbeelding: Lucasfilm

Sindsdien is er veel gezegd over een vermeende breuk tussen Rian Johnson en Lucasfilm De laatste Jedi werd misschien wel de meest verdeeldheid Star Wars film ooit, maar de Glazen ui filmmaker heeft nu zijn best gedaan om al dat gepraat voor eens en voor altijd naar bed te brengen door te benadrukken hoezeer de saga op het kleine scherm is gegroeid sinds hij aan het roer stond Aflevering VIII. Johnson bijzonder geprezen Andor en uitte opwinding voor de aanstaande De acoliet. Sterker nog, zijn filmtrilogie kan daarna nog uitkomen Messen eruit 3!

Streaming spotlight: een publieksvriendelijke, fan-boosdoende reboot gaat moedig verder waar hij al vele malen eerder is geweest

startrek 2009
Foto via Paramount

Als het gaat om het charmeren van een breder publiek, 2009’s Star Trek opnieuw opstarten is zeker gelukt, aangezien het door de jaren heen grote aantallen streaming bleef trekken – net als nu bijvoorbeeld. Aan de andere kant blijven hardcore fans twijfelachtig over de inzet van een geheel nieuwe tijdlijn en pionieren ze met een andere toon en hebben ze het gevoel dat de franchise zelfs nu nog steeds probeert zijn schouders op te halen, zoals Ontdekking. Misschien de altijd uitgestelde StarTrek 4 zal in staat zijn om de perfecte balans te vinden tussen zowel casual als volleerde Trekkies aanspreken.

Wind je weg terug hier op woensdag, Power Rangers wranglers, voor meer sprankelend sciencefictionnieuws.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.