Vivo Y01A met MediaTek Helio P35 SoC, 5.000 mAh batterij gelanceerd: prijs, specificaties

0

Vivo Y01A is gelanceerd in Thailand met een enkele 8-megapixel camera aan de achterzijde, een 5-megapixel camera aan de achterzijde en een 6,51-inch IPS-scherm. De smartphone is gelanceerd in twee kleuren: Sapphire Blue en Elegant Black. Het wordt aangedreven door de MediaTek Helio P35 SoC in combinatie met 2 GB RAM en 32 GB opslag. Het bevat een batterij van 5000 mAh die 10 W opladen ondersteunt via een micro-USB-poort. Het beschikt over dual-SIM-ondersteuning.

Vivo Y01A prijs, beschikbaarheid

Vivo Y01A 5G lancering in Thailand is vermeld op de website van het bedrijf met een prijskaartje van THB 3.999 (ongeveer Rs. 9.100), waardoor het in het meest betaalbare segment van smartphones valt. Het is verkrijgbaar in de kleuren Sapphire Blue en Elegant Black.

De Chinese smartphonemaker heeft nog geen details over de lancering van de telefoon in India bevestigd. Het apparaat is echter gespot in de websitedatabase van het Bureau of Indian Standards (BIS), wat suggereert dat de smartphone binnenkort in India kan worden gelanceerd.

Vivo Y01A-specificaties

De Vivo Y01A heeft een 6,51-inch IPS-scherm HD+ resolutie (1600×720 pixels). Het scherm krijgt ook een beeldverhouding van 20:9. De nieuwste Y-serie smartphone van Vivo ondersteunt echter geen hoge verversingssnelheid en is beperkt tot de standaard 60Hz.

Qua ontwerp heeft de smartphone vrij dunne randen, afgezien van een relatief dikkere kin en een inkeping in het water om de naar voren gerichte 5-megapixelcamera te huisvesten. De smartphone heeft geen vingerafdrukscanner en vertrouwt in plaats daarvan op AI-aangedreven gezichtsontgrendeling. Het krijgt een enkele 8-megapixel camera aan de achterzijde naast een LED-flitser in een rechthoekige module.

De nieuw gelanceerde Vivo Y01A draait op Android 11 (Go Edition) met een laag Funtouch OS 11.1 erop, uit de doos. Het besturingssysteem op de smartphone is daarom vrij oud in vergelijking met anderen in hetzelfde segment. Zelfs de processor op het nieuwste model uit de Y-serie van Vivo is relatief oud met het apparaat met een MediaTek Helio P35 SoC onder de motorkap.

De smartphone heeft 2 GB RAM en 32 GB intern geheugen. De opslag is echter uitbreidbaar via een speciaal microSD-kaartslot. Wat connectiviteit betreft, ondersteunt de Vivo Y01A dubbele simkaartsleuven en ondersteunt hij 4G VoLTE, dual-band wifi, Bluetooth 5.0 en GPS voor navigatie.

De Vivo Y01A weegt ongeveer 178 gram en is 8,28 mm dik, terwijl hij een batterij van 5000 mAh bevat die 10 W opladen via een micro-USB-poort ondersteunt.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.