Marvel Contest of Champions – Officiële Battle for Wakanda-trailer

0

Marvel Contest of Champions voegt nieuwe helden en vijanden toe aan het spel terwijl de strijd om Wakanda voortduurt. Princess of Wakanda Shuri, Killmonger, Jabari Panther, Attuma, Kraven en Namor doen allemaal mee aan het spel, samen met een overvloed aan bugfixes en updates. Shuri is nu beschikbaar, terwijl Attuma en meer op 1 december arriveren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.