Fans van Snyderverse vrezen voor Batfleck na Warner Bros.’ Ceo’s onheilspellende DCU-plannen

0

Ben Affleck als Batman

Foto via Warner Bros.

Hoewel er vanaf nu aanzienlijke veranderingen zijn opgetreden in wie de toekomst van DCU beslist, moet de MCU-rivaal zijn voet nog vinden. In een tijd als deze zijn gedurfde verklaringen, hoe vaag ook, afkomstig van degenen aan het roer van het DC-filmuniversum voldoende om een ​​debat op gang te brengen, vooral wanneer die opmerkingen worden geïnterpreteerd als een aankondiging van het einde van ben Afflecktijd als Gothams redder.

De katalysator achter deze bezorgdheid zijn de woorden die David Zaslav, President en CEO van Warner Bros. Discovery onlangs deelde toen hem werd gevraagd naar zijn plannen voor de toekomst van DCU. Nu James Gunn en Peter Safran het schip nu besturen, is de focus blijkbaar niet om te veel in het multiversum te duiken, wat betekent dat alle onnodige personages moeten worden afgeschaft, om te beginnen, de vele Batman die in hun respectieve realiteiten leven.

“Ik denk dat je de komende jaren veel groei en kansen zult zien in DC, er zullen geen vier Batmans zijn.”

Afgezien van het oproepen van vragen over wie als de vierde Batman wordt geteld, heeft de opmerking van Zaslav de Ben Affleck-fans bang gemaakt dat hij de caped crusader is die de laars zal krijgen.

Sommigen redeneerden dat WB niet langer geïnvesteerd is in het weergeven van de versie van Batman Affleck die op het scherm wordt weergegeven.

Blijkbaar is niet iedereen klaar om deze mogelijkheid te accepteren en wijzen ze al met de vinger naar DCU’s rommelige weergave van het multiversum.

Een gebruiker theoretiseerde hoe de studio hoogstwaarschijnlijk van plan is Affleck naar de zijlijn te degraderen.

Maar sommigen zijn optimistisch en zijn er zeker van dat de Batman die op het punt staat de DCU te verlaten Michael Keaton is, gezien de recente Warner Bros.-tweet.

Ook al is Affleck helemaal klaar om te verschijnen Waterman 2 en De flits, het valt niet te ontkennen dat zijn aanwezigheid in de DCU niet dezelfde zekerheid heeft gekregen die momenteel wordt genoten door Henry Cavill, die zich blijkbaar zo zeker voelde in zijn toekomst als Superman dat hij geen twee keer nadacht voordat hij afscheid nam van Geralt of Rivia.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.