Een franchise-lanceringsfavoriet die grof aanstootgevend is geworden, kraakt een streaming-zaak wijd open

0

1994 was het jaar waarin Jim Carrey uit relatieve onbekendheid explodeerde en een megaster op de A-lijst werd, wat hoort bij het territorium als je kopt van veel aanhaalbare hithits Ace Ventura: Dierendetective, Het maskeren Dom en stom in een tijdsbestek van minder dan 12 maanden.

De eerste vestigde de kenmerkende stijl van de grappige man met het rubberen gezicht door fysieke slapstick-komedie te combineren met ongelooflijk overdreven regellezingen om de sjabloon te bepalen voor wat komen ging, terwijl een opbrengst van $ 107 miljoen aan de kassa met een budget van $ 15 miljoen er ook voor zorgde dat het ongelooflijk werd winstgevend omdat het de tijdgeest doorboorde.

Aas Ventura zou doorgaan met het lanceren van een door Carrey geleid vervolg, een animatieserie die drie seizoenen duurde, en Ace Ventura Jr.: Dierendetective gemaakt voor tv-vervolg, terwijl naar verluidt een herstart in de maak is bij Amazon van de schrijvers erachter Sonic de egelwaarin toevallig de decorkauwende titaan een hoofdrol speelt.

via Warner Bros.

Wel kijken Aas Ventura door een moderne lens is verontrustend om het licht uit te drukken, vooral in de weergave van geestelijke gezondheid en de transgendergemeenschap. Dierenrechercheur is terecht bekritiseerd vanwege de manier waarop het omgaat met het personage van Ray Finkle/Lois Einhorn, en het is ongemakkelijk om te zien hoe het subplot zich ontvouwt en zichzelf oplost in 2022.

Het zou vandaag nooit in de buurt komen van vliegen, en het spelen van de onthulling voor grove grappen blijft voor veel mensen begrijpelijkerwijs verontrustend, maar dat heeft de film er niet van weerhouden om te streamen.

Volgens FlixPatrol heeft het mysterie rond de ontvoering van een gewaardeerde dolfijn zijn onfrisse reputatie aan de kant gezet om een ​​van de meest bekeken functies op Paramount Plus te worden, waar het zelfs de eerste plaats in Australië inneemt. Achteraf gezien is het behoorlijk grof, maar het is duidelijk dat Carrey’s aantrekkingskracht nieuwe kijkers heeft aangemoedigd om het voor de eerste, vijfde, tiende of vijftigste keer te bekijken.

Blijf in contact met ons op het sociale-mediaplatform voor directe updates, klik hier om lid te worden van onze Twitter& Facebook

We zijn nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@Palaunow) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over technologie.

Voor al het laatste entertainmentnieuws Klik hier

Volg ons op Google Nieuws voor het laatste nieuws en updates.

Lees hier het originele artikel

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mailen – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.