De riskante onderneming van Sam Bankman-Fried

0

Niemand zo rijk als Sam Bankman-Fried heeft ooit zoveel tijd besteed aan het praten met podcasters en uitleggen hoe ze rijk werden. Weken voor het uiteenvallen van zijn cryptocurrency-uitwisseling en de spectaculaire ineenstorting van zijn vermogen, gaf de CEO van FTX een interview dat begon met een verhelderende vraag: wat was het eerste dat zijn bedrijf beter deed dan enig ander?


Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.