De 12 beste games om te spelen op uw Chromebook in 2022

0

Uw Chromebook is tot zoveel meer in staat dan zijn reputatie u doet geloven. Hoewel het waar is dat de Chromebook een internetverbinding nodig heeft voor enkele van zijn beste functies, kun je hem ook gebruiken om te gamen als je offline bent.

Zijn geen laptopcomputer als het gaat om verwerkingskracht, maar een Chromebook kan gemakkelijk enkele van de populairste games van het jaar bijhouden. Profiteer daar optimaal van goede Chromebook je hebt met deze keuzes gekocht voor de beste Chromebook-games die je nu kunt spelen.

Stardew-vallei

Stardew-vallei is de iconische indie-landbouwsimulator boordevol nostalgische beelden en ontspannende taken om te voltooien. Hoewel je misschien gestrest raakt over het delven van voldoende erts voordat je om 2 uur ‘s nachts in slaap valt, is Stardew Valley duidelijk ontworpen voor gamen onder lage druk. Dat gezegd hebbende, als je eenmaal met je boerderij bent begonnen, zul je waarschijnlijk onophoudelijk je Chromebook controleren om verder te gaan met het spel, dat rechtstreeks naar je Chromebook wordt gedownload, zodat je offline kunt spelen.

Wanneer u een internetverbinding heeft, Onder ons is gemakkelijk een van de beste keuzes voor gamen op uw Chromebook. Probeer erachter te komen wie de bedrieger is (of ontwijk de bemanningsleden die jou als de bedrieger verdenken) terwijl je samen met je teamgenoten werkt aan het repareren van je ontsnappingsvoertuig, een geruïneerd ruimteschip. Het is samenwerkend, boeiend en supersnel.

Terraria

Terraria is een fascinerende en inventieve game die de creativiteit en het bouwbare karakter van games zoals Minecraft combineert met de puzzels en nostalgie van dungeon crawlers en platformgames. In een wereld waar alles vernietigbaar is – en veel van die componenten samenkomen om verschillende wapens te maken – zul je snel merken dat je je hoofd op de technobeat beweegt en geniet van een meeslepende gameplay.

Alto’s Odyssee

Alto’s Odyssee schittert op een touchscreen Chromebook, vooral als je een twee-in-één hebt. Zet uw Chromebook in tabletmodus en duik in deze verbluffende afdaling. Terwijl je de heuvel af skiet, kom je eindeloze obstakels tegen die je ondergang kunnen veroorzaken, of je in een lange sprong voorbij de mooie zonsondergang kunnen schieten.

spelunky

spelunky veranderde het spel voor platformspelers toen het bijna tien jaar geleden werd uitgebracht, en het is nog steeds de moeite waard om op je Chromebook te spelen (rechts in je browser!). Deze platformgame die zich afspeelt in een bedompte kerker heeft een hele reeks willekeurige niveaus waar je zoveel mogelijk moet plunderen voordat je naar het volgende niveau gaat. Je zult merken dat je het origineel keer op keer speelt, maar je moet je gameconsole of pc gebruiken om te spelen Spelunky 2.

Schuilkelder

Houd je apocalyptische crew in leven in deze looping-simulatiegame, geïnspireerd op de uitdagingen die je tegenkomt in Fallout. In dit (veel kleinere) spel wijs je bewoners toe om je bunker draaiende te houden terwijl nieuwe bewoners en vijanden een bedreiging vormen voor je voortbestaan. Je zou kunnen spelen Schuilkelder voor altijd, maar het zal een tijdje duren voordat je bunker lang genoeg meegaat om te gedijen.

Asfalt 9: Legenden

U zult serieus onder de indruk zijn van uw Chromebook als u ziet hoe goed hij ermee omgaat Asfalt 9: Legenden, een racespel dat past bij tonnen voertuigen gemaakt door de autofabrikanten waar je in de echte wereld van kwijlt – Lamborghini, Ferrari, Porsche. Kruip achter het stuur in deze realistische racegame die schittert op touchscreen Chromebooks.

Haardsteen

Als u op zoek bent naar een digitaal kaartspel dat u altijd op uw Chromebook open heeft staan, Haardsteen is misschien wel de beste die er is. Dit spel is enorm populair vanwege de uitgestrekte wereld die is opgebouwd met prachtige kaarten en gecompliceerde beurten. Hearthstone lijkt een beetje op Magic: The Gathering, zowel qua gameplay als qua hordes obsessieve spelers die alles weten over de fantasiewereld waarin het zich afspeelt. Hadden we al gezegd dat het gratis te spelen is?

Ossenvrij

Ossenvrij mengt het verleidelijke mysterie van een tijdreisplatformgame met het verpletterende liefdesverdriet van verdriet en hoe het voelt om een ​​tiener te zijn. Deze game speelt zich af op een eiland met allerlei vreemde tijd-ruimte-activiteiten en registreert je beslissingen om te bepalen wat er daarna gebeurt. Of wat er eerder is gebeurd. Of wat er gebeurt in een alternatieve realiteit.

Roblox

Na jaren van Chromebook-gebruikers die moeite hebben om te spelen Roblox op hun apparaten is deze game eindelijk beschikbaar in de Play Store. Roblox is mogelijk de meest populaire door gebruikers gegenereerde game die er is, met kinderen jonger dan jij die prachtige werelden ontwerpen om urenlang te verkennen. Je kunt ook communiceren met andere spelers, evenals met bijna alles in de game-omgeving.

Onrecht 2

Belichaam je favoriete superhelden in Onrecht 2, de gigantische vechtgame voor meerdere spelers die zich afspeelt in het DC-universum. Speel als een van de tientallen klassieke personages, waaronder Batman, Catwoman, Harley Quinn en Wonder Woman, of kies uit de selectie van nieuwe personages zoals Black Canary, Doctor Fate of Poison Ivy. Vergeet niet de kostuums op te halen die overal in dit spel te vinden zijn om je personage aan te passen.

Genshin-effect

Genshin Impact is een van de beste mobiele games die je nu kunt spelen. Met een uitgestrekte open wereld, consistente updates en plezierige gameplay vol gevechten, is het zeker de moeite waard om te downloaden op je Chromebook. Dat gezegd hebbende, niet alle Chromebooks kunnen deze game uitvoeren, dus zorg ervoor dat u de lijst met apparaten bekijkt waarop Android-apps kunnen worden uitgevoerd.

Zoë Hannah is freelance journalist voor videogames, geestelijke gezondheid en e-commerce. Je kunt haar recensies, essays en rapportages vinden in publicaties zoals WIRED, IGN, Insider en meer. Als ze niet aan het schrijven is, kun je haar opgerold vinden met een griezelige videogame of een meeslepende roman. Vind haar op Twitter @zoehhannah of blader door haar clips op zoehhannah.com.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.