Beste Hindi misdaad- en thrillershows op OTT: Delhi Crime, Hostages, Criminal Justice en anderen

0

Beste Hindi misdaad- en thrillershows op OTT
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Beste Hindi misdaad- en thrillershows op OTT

Beste Hindi misdaad- en thrillershows op OTT: Van moordmysteries en onderwereldsaga’s tot terrorisme, veel misdaad- en thrillershows hebben geregeerd op verschillende OTT-platforms zoals Netflix, Prime Video, Disney Plus Hotstar. De laatste tijd houdt het publiek meer van een goede thriller dan van een drama of een romance. Dit jaar zijn er veel nieuwe misdaadshows uitgebracht, van verhalen uit het echte leven tot verhalen die zijn geworteld in fictie, waaronder Rudra, Yeh Kaali Kaali Ankhein en anderen. Aan de andere kant wist het nieuwe seizoen van Delhi Crime and Criminal Jus5tice ook fans te lokken.

Hier is de lijst met de beste Hindi-misdaaddrama’s en thriller-webshows die populair en lovend werden ontvangen.

Mirzapur

Kaleen Bhaiya en Munna Bhaiya (respectievelijk geschreven door Pankaj Tripathi en Divyenndu Sharma) in de Mirzapur-serie portretteerden de kleine stadsdon met een rauw randje. Fans hebben hun liefde al gedoucht tijdens de twee seizoenen van de show en wachten reikhalzend uit naar Mirzapur 3. De webshow is beschikbaar om te bekijken op Amazon Prime.

Delhi misdaad

In navolging van de politie terwijl ze spraakmakende misdaden in Delhi onderzoeken, heeft deze serie seizoenen die zijn geïnspireerd door zowel echte als fictieve gebeurtenissen. De serie heeft een IMDB-beoordeling van 8,5 en een sterke cast met onder meer Shefali Shah, Rasika Duggal, Yashaswini, Dayama, Adil Hussain en anderen.

Het eerste seizoen van de show won de Emmy Award voor beste dramaserie. Seizoen 2 van de show, waarin de moorden worden belicht die zijn gepleegd door Delhi’s beruchte ‘kachchha-banyan’-bende.

Heilige Spelen

Acteurs Nawazuddin Siddiqui en Saif Ali Khan werden gezien als respectievelijk Ganesh Gaitonde en Sartaj Singh in Sacred Games, terwijl Pankaj Tripathi indruk maakte als Guruji. Geregisseerd door Anurag Kashyap en Vikramaditya Motwane, ging het eerste seizoen van de serie in première op Netflix op 6 juli 2018, terwijl het tweede seizoen werd uitgezonden op 15 augustus 2019. Beide seizoenen zijn nu beschikbaar om te bekijken op Netflix.

De familieman

Manoj Bajpayee’s meest populaire misdaadthriller The Family Man heeft iedereen verslaafd aan de schermen. Het eerste seizoen, dat eind 2019 op Amazon debuteerde, kreeg lovende kritieken, gevolgd door het tweede seizoen afgelopen juni. Nu gaat het derde seizoen volgend jaar op verdiepingen en zal naar verwachting een achtergrond hebben van de Covid-pandemie.

Adem: in de schaduw

Abhishek Bachchan in Breathe: Into The Shadows is een welvarende psychiater wiens dochter wordt ontvoerd. Alleen wordt onthuld dat de dokter zelf de ontvoerder is – hij lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. In het tweede seizoen maakt Junior Bachchan de reis vooruit nadat hij weer uitstapt.

Paatal Lok

Hathoda Tyagi van Abhishek Banerjee in Paatal Lok bracht de ‘desi’ huurmoordenaar naar een hoger niveau. De show speelde ook Neeraj Kabi, Swastika Mukherjee, Ishwak Singh en Jaideep Ahlawat. Het gaat over een gedesillusioneerde agent die de zaak van een mislukte moordpoging in handen krijgt. De show is online te bekijken op Netflix.

Strafrecht

Pankaj Tripathi hernam de rol van de geestige advocaat Madhav Mishra is het derde seizoen van de misdaad-juridische thriller Criminal Justice. In het nieuwe seizoen stelt Mishra het rechtssysteem en zijn grenzen in vraag. De serie bevat ook Shweta Basu Prasad, Swastika Mukherjee en Purab Kohli. Het is beschikbaar om te bekijken op Disney Plus Hotstar.

Aarya

In Aarya neemt Sushmita Sen als de titulaire Aarya Sareen het misdaadimperium van haar man over nadat hij is vermoord. Het tweede seizoen volgde Aarya’s reis, terwijl ze de duistere wereld van misdaad en vijanden die haar familie en kinderen naderden, bestreed. Sen zegt dat de show een viering is van alle dappere vrouwen die gendervooroordelen doorbreken en de wereld veroveren. Na twee succesvolle seizoenen is de show ook verlengd voor seizoen 3 van Aarya. De show is beschikbaar om te bekijken op Disney Plus Hotstar.

gijzelaars

Hostages, met in de hoofdrol Ronit Bose Roy, is weer een spannende misdaadthriller die een officiële remake is van een gelijknamige Israëlische serie. Twee seizoenen van de webshow zijn al op de OTT verschenen en nu wachten fans op meer. Het eerste seizoen ging in première in mei 2019 en het tweede in september 2020. Beide seizoenen zijn beschikbaar op Disney Plus Hotstar.

Aranjak

De door Raveena Tandon geleide webserie Aranyak kreeg positieve reacties van critici en kijkers toen deze in 2021 werd uitgebracht. Met zijn strakke verhaal en optredens van de cast slaagde de show erin een niche voor zichzelf te veroveren te midden van een lange lijst van spannende misdaadseries. shows. Nu maakt producer Sidharth Roy Kapur zich op voor seizoen 2 van Aranyak. De show is beschikbaar om te bekijken op Netflix.

In de show werd Raveena Tandon gezien als een agent genaamd Kasturi Dogra. Ze bundelt de handen met haar in de stad gefokte vervanger Angad (Parambrata Chatterjee) wanneer een buitenlandse tienertoerist verdwijnt in een stad in de Himalaya.

NIET MISSEN

Kantara OTT-release vertraagd? Dit is wat we weten over de film van Rishab Shetty

Sita Ramam Hindi op OTT: wanneer en waar de film, trailer en cast van Dulquer Salmaan-Rashmika Mandanna te bekijken

Yashoda: Waar kun je de film van Samantha Ruth Prabhu bekijken, recensie, kaartjes boeken, kassa, HD-afbeeldingen

Laatste nieuws over de webserie

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.